Novinky

17.09.2015

Speciální nabídka šéfkuchaře

Tento měsíc jsme pro vás připravili

Kozí sýr s rajčatovým concassé a černými olivami, domácí hovězí burger, vepřovou panenku v pancette či Crème brûlée

Přijďte si pochutnat na naší nové speciální nabídce


02.07.2015

Jahodové menu

Lívance s čerstvými jahodami a zakysankou

120,-Kč

Jahodové millefeuille

120,-Kč

Pohár z čerstvých jahod s cukrem, sekanou mátou a limetou

120,-Kč

....a další dobroty a nápoje z českých jahod


27.01.2015

Valentýnské menu 14. 2. 2015

POLÉVKA

Silný hovězí vývar se zeleninou a domácí raviolou plněnou masem z oháňky

 

HLAVNÍ JÍDLO

Marinovaný vepřový steak z krkovice, cibulové chutney s mladým brambůrkem

nebo

Nadívané kuřecí prsíčko na zeleninovém salátu s kuskusem a bazalkovou omáčkou

nebo

Filet z lososa v koření Sezam Royal na lůžku z červené řepy s ricottou

DEZERT

Jahodové srdce


17.11.2014

MIKULÁŠSKÉ MENU

Čertův uzený jazyk s dábelskou omáčkou

*****

Silný vývar z Čertovy oháňky s domácími nudlemi a zeleninou

*****

Čertova kopýtka z vepřové panenky s pancettou a smetanovým bramborem

*****

Pečené jablko v andělském županu s vanilkovým krémem

 

cena za menu 390,- Kč

Pro rezervace od 17:00 - 19:00 bude účtováno vstupné 100,- Kč na dospělou osobu.

V případě konzumace za jídlo 390,-Kč/dospělou osobu, BUDE vstupné odečteno !! Děkujeme za pochopení


20.06.2014

Mistr Karel Gott

Dnes nás svojí návštěvou potěšil Mistr Karel Gott.


12.04.2014

Nová nabídka šéfkuchaře

Náš šéfkuchař pro Vás připravil novou speciální nabídku vybraných štředomořských specialit. Přijďte si pochutnat na marinovaných mořských plodech, pečeném jehněčím kolenu na špenátovém rizotu či na grilovaném špízu z tygřích krevet s pikantním zeleninovým kuskusem.


01.08.2013

Speciality na grilu v Del Corso

Vážení hosté,

Léto je v plném proudu a proto si pro Vás naši kuchaři nachystali speciality připravené na grilu. Můžete se například těšit na na čerstvého grilovaného mořského vlka s máslovým bramborem či vepřovou panenku grilovanou ve slanině, plněnou sušenými švestkami, podávanou se šťouchanými brambory a omáčkou demi-glass, jako předkrm doporučujeme ústřice nebo grilovanou chobotnici na čerstvém salátu. K těmto pokrmům si múžete vybrat víno z našeho širokého vinného lístku.

Na Vaši návštěvu se těší team Del Corso


09.11.2012

Nové pivo v Del Corso

Rádi bychom vám oznámili, že naše restaurace uzavřela exkluzivní smlouvu se známým pivovarem Staropramen a od dnešního dne vám budeme moci nabídnout točená piva Stella Artois, Staropramen a také točený Staropramen nealko. Zveme vás na sklenici dobře vychlazeného pivka.


20.02.2013

Nová vína v Del Corso

Naše restaurace by se vám ráda pochlubila novým vinným lístkem. Tentokrát jsme zvolili výběr z celého světa a známých regionů. Můžeme vám nabídnout vína od světoznámých vinařů jakko např. Montes, Alois Lageder, Hugel and Fils, Louis Latour, Martinez Bujanda, Casanova di Neri a spousta dalších. Nezapomněli jsme ani na naše moravské vinaře. Jako vyjjímečné bychom i doporučili nově zalistované, vynikající šampaňské Bollinger, které jsme mohli shlédnout v seriálech Jamese Bonda.


01.02.2012

Domácí těstoviny v Del Corso

Jak ještě je možné zvýšit kvalitu pokrmů ?

Od 1. února bychom vám rádi nabídli možnost ochutnat naše domácí těstoviny, které jsou každé ráno připravovány naším kuchařským kolektivem.

Do naší nabídky jsme zařadili domácí noky, špagety, fettucine a pappardelle.

V případě vašeho zájmu, vám rádi nabídneme i možnost si zakoupit těstoviny " s sebou ", kde pro jejich dokončení potřebujete jen pár okamžiků.

Není nad domácí kvalitu, přijďte ochutnat.


< předchozí | 1 | 2 | 3 | 4 | další >

Menu emailem

Přihlaste se k odběru menu zde.
Rezervovat On-line rezervace Restu.cz
Recenze a hodnocení Hele.cz


Virtuální prohlídka

Kde nás najdete?

Facebook

Copyright © 2010 Ave Bohemia s.r.o.