Novinky

07.04.2012

Velikonoce

Rádi bychom vás pozvali na velikonoční víkend do naší restaurace. Sestavili jsme pro vás degustační menu z tradičních pokrmů a to za velmi příznivé ceny.

A můžete si jej sestavit dle vaší chuti !

Ochutnejte Silný vývar z hovězí oháňky nebo Smažený kozí na jarním zeleném salátku, Pečenou kachnu plněnou velikonoční nádivkou se zelím a bramborovým knedlíkem nebo Pečený nadívaný bůček s listovým špenátem a vařeným bramborem. To vše zakončené Čerstvými jahodami se smetanou.

Dvouchodového menu   - 340.-Kč

Tříchodové menu            - 390.-Kč

 


14.02.2012

Svatý Valentýn

Svátek Svatého Valentýna se slaví každoročně 14. února, jako svátek lásky a náklonnosti mezi partnery.

Využijte této příležitosti a potěšte svého partnera romantickým večerem stráveným u nás v restauraci při sklence dobrého vína a ochutnávkou skvělého degustačního menu.

Připravili jsme pro vás výběr tříchodové menu, kde si sami můžete kombinovat předkrmy a hlavní jídla dle vaší chuti. Ochutnejte pokrmy jako Cuketový krém s hráškem, kozí sýr s medovou krustou na jahodovém carpacciu, telecí medajlonky na liškách nebo mořského vlka na bílém rizotu... a na závěr výborný domácí jahodový cheesecake.

Ke každému menu servírujeme skleničku Prosecca.

Neváhejte tedy a zarezervujte si váš stůl co nejdříve !


Provozní doba o vánočních svátcích

Restaurace bude ve dnech 24. - 26.12 a ve dnech 31. - 1.1. 2012 pro veřejnost uzavřena.

 


Vánoce v Del Corso

K příležitosti blížících se vánočních svátků jsme pro vás připravili vánoční víkendové menu, kde vám nabídneme nejen tradiční vánoční speciality. Přijďte k nám ochutnat Smaženého kapra s domácím bramborovým salátem, Telecí medajlonky na česneku s drůbežími játry, Konfitované kachní stehýnko s variací knedlíků a zelí, Šampaňské rizoto a spoustu jiných skvělých pokrmů.

V případě zájmu uspořádat u nás v restauraci vánoční oslavu s přáteli, rodinou či s pracovním kolektivem, neváhejte nás kontaktovat a my pro vás připravíme menu k vaší spokojenosti.


05.12.2011

Mikulášský večer

Srdečně vás zveme do naší restaurace oslavit s námi tento nevšední svátek. Připravili jsme pro vás speciální tříchodové menu, které vás jistě zaujme nejen výběrem pokrmů, ale také čertovsky výhodnou cenou.

V našem menu naleznete pochutiny jako Silný vývar z hovězí oháňky nebo typický předkrm Caprese kombinovaný šunkou Prosciutto Crudo, z hlavních jídel vám nabídneme výtečné Konfitované kachní stehýnko s variací knedlíků a zelí nebo Filátko ze Svatopetrské ryby na šafránovém rizotu. To vše zakončené čokoládovými Profiterolkami.

Cena za tříchodové menu 420.-Kč


A v 18:00 hodin nás přepadnou opravdu strašidelní čerti, kde na naše nejmenší hosty čeká i nadílka … tedy pokud byli celý rok hodní!!!

Pro rezervace od 17 – 19 hodin bude účtováno vstupné 100.-Kč na dospělou osobu.

V případě konzumace za jídlo 420. -Kč/dospělou osobu, BUDE vstupné odečteno!! Děkujeme za pochopení.

Pro velký zájem o tento nevšední večer, doporučujeme si rezervovat stůl co nejdříve !!!


31.10.2011

Halloween

Halloween je svátek, který se slaví 31. října, většinou dětmi, které se   oblékají do strašidelných kostýmů a chodí od domu k domu s tradičním pořekadlem Trick or treat (Koledu nebo Vám něco provedu) a „koledují“ o sladkosti. Svátek se slaví většinou v anglicky mluvících zemích, převážně v USA, Kanadě, Velké Británii, Austrálii, Novém Zélandu. Původní název byl Halloween zkratka z anglického 

All-hallow-even (Doslova: Předvečer / vigilie všech svatých / první nešpory),

Děti se převlékají do nejrůznějších „strašidelných“ masek, chodí od domu k domu, aby vykoledovaly co nejvíce sladkostí a ovoce.V tento den se scházejí sousedé, příbuzní a známí.

Oslavte tedy s námi tento nevšední svátek v naší strašidelné restauraci, nechte se obsloužit našemi čarodejnicemi a ochutnejte naše speciality, které jsme pro vás připravili.

Zarezervujte si váš stůl co nejdříve !

Strašidla jsou vítána !!!

 


01.10.2011

Zvěřinové speciality

Od 3.10. vám naše restaurace nabídne několik podzimních specialit, zejména z již tak oblíbené zvěřiny. Mezi našemi specialitami nebudou chybět pokrmy jako domácí zvěřinová paštika ve slaninovém kabátku s marinovanou hruškou a brusinkovým dipem, zvěřinové ragú na červeném víně, srnčí medajlonky, dančí kýta na smetaně a spousta dalších pochutin.

Neváhejte proto a přijďte nás navštívit a ochutnat tyto výborné pokrmy.


20.07.2011

Nahe Riesling, Qualitaetswein Trocken, VDP

Do našeho sortimentu bílých vín jsme přidali německý riesling za cenu 690 Kč.

100% Riesling od malého, ale prestižního vinaře. Víno má světlou barvu se zelenkavými odlesky. Vůně je příjemná, živá a ovocná s elegantním aroma bílých květů, heřmánku a bílého pepře. Vůně plynule přechází do chuti. Živá, šťavnatá a ovocná chuť s výraznou kyselinou má všechny atributy klasického Rieslingu. V závěru nalezneme doteky minerality a zelených fíků. Příjemný základní Riesling, který vystihuje rukopis vinaře. Doporučujeme k bílým rybám.


24.06.2011

Jahodové speciality

Jahodové taštičky s tvarohem a smetanou

Domácí lívance s jahodovým coulis a vanilkovou zmrzlinou

Čerstvé jahody se zakysanou smetanou a cukrem

Jahodový špíz v čokoládě se šlehačkou

Jahodový cheesecake

Vše za 80.- Kč


20.06.2011

Pinot Grigio "Villa Canlungo Black Label" Collio DOC

Do našeho sortimentu bílých vín jsme přidali víno z oblasti Friuli za cenu 690 Kč.

Chlazená macerace se slupkami po dobu 8-10 hodin a řízené kvašení při nízkých teplotách dává tomuto vínu světle žlutou barvu, plnou a pronikavou vůni s tóny čerstvých vlašských ořechů a pražených mandlí s plnou ovocnou chutí a dlouhou perzistencí. Ideální víno k předkrmům, rizotu nebo jednoduchým úpravám ryb.

 


1 | 2 | další >

Menu emailem

Přihlaste se k odběru menu zde.
Rezervovat On-line rezervace Restu.cz
Recenze a hodnocení Hele.cz


Virtuální prohlídka

Kde nás najdete?

Facebook

Copyright © 2010 Ave Bohemia s.r.o.